Кметът Портних награди военнослужещи за празника на флота

20:43, 12 авг 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Варна Иван Портних награди военнослужещи по повод празника на флота и 137 години от създаването на ВМС. Призове за постигнати високи резултати в изпълнението на служебните задължения получиха кап. III ранг Мирослав Трифонов - диригент на Представителния духов оркестър на ВМС, мичман Димчо Димов, матрос III клас Пламен Пенев и Гергана Драгнева - старши експерт в отдел "Логистика".

На тържеството в щаба на ВМС присъстваха командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев, както и зам. областният управител Дияна Агностева, които също връчиха награди.

"Радвам се, че по традиция в навечерието на празника на Военноморските сили отново сме тук заедно в щаба на флота, за да почетем отличените военнослужещи. Използвам случая да поздравя най-сърдечно всички наградени, като им желая здраве, лично щастие и много професионални успехи. Благодаря на ръководството на ВМС и лично на контраадмирал Петев за традиционно добрите отношения с Община Варна. Искам да ви уверя, че в наше лице имате един коректен и активен партньор за реализирането на различни проекти", заяви кметът Иван Портних. Той поздрави военнослужещите за празника и отправи покана към всички за отбелязване на Деня на Варна - 15 август.

"Благодаря Ви за личните усилия, които полагате живата връзка между нас и обществеността да бъде все по-тясна. Това е връзка, която крепне ежедневно - със споделените празници и делници, изпълнени с постигането на високите цели и планове, които сме си поставили, за да може нашата морска столица да става все по-хубава и привлекателна. Това е в интерес на всички нас, защото Варна е домът на българските ВМС", каза по време на церемонията контраадмирал Митко Петев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама