Спират движението в част от центъра на София заради метрото

08:04, 13 авг 16 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въвежда се временна организация на движението за изграждането на метрото при бул. „Пенчо Славейков” между и бул. „Прага“ и ул. „Стрешер”. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 00.00 часа на 13 август до 04.00 часа на 15 август се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Пенчо Славейков” между и бул. „Прага“ и ул. „Стрешер”. Това се налага във връзка с изграждането на тръбно-кабелни и водопроводно пресичания.

За същия времеви период от 13 август до 4.30 часа на 15 август се променят маршрутите на автобусни линии №№ 260 и 604, както следва:

Автобуси № 260 – в посока кв. „Горна баня – от бул. „Прага” по временната връзка на ул. „Св. Г. Софийски”, ул. „Св. Г. Софийски”, надясно по бул. „Акад. Ив. Е. Гешов”, наляво по бул. „Цар Борис ІІІ” и по маршрута си. В обратна посока маршрута не се променя.

Автобуси № 604 – в посока ж.к. „Дружба” – от локалното пътно платно на бул. „Ген. Е. И. Тотлебен” в посока център надясно по ул. „Константин Иречек”, надясно по ул. „Св. Г. Софийски” и по маршрута си. В обратна посока маршрута не се променя.

Автобусите ще спират по променените маршрути на всички съществуващи спирки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама