Дигитални услуги въведоха в старозагорски хотел

10:33, 13 авг 16 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За първи път у нас въведоха технология за дигитални услуги Smart Service в старозагорски хотел. Всяка стая или апартамент на „Парк хотел Стара Загора” вече е оборудвана с удобен таблет, чрез който само с няколко кликвания гостът може да получи информация или различни хотелски услуги.

От „Настройки“ може да се избере меню на български или английски език. Чрез чата на системата Smart Service  могат да се отправят всякакви въпроси или желания, които веднага се появяват като съобщение на дисплея на рецепция. С две кликвания гостът може да резервира маса в ресторанта на хотела, като укаже точен час и броя на хората, с които ще бъде. По същия начин системата дава възможност гостите да поръчат с няколко кликвания рум сървиз от специалното Smart Service меню, съдържащо предястия, основния ястия, десерти и напитки, като са посочени съответните цени. Друга опция на дигиталната услуга позволява гостът на хотела да заяви релаксираща процедура в Уелнес центъра на комплекса с подробно описание и ценоразпис.

Таблетът Smart Service има икона за бързо повикване на такси с опция автомобилът да дойде веднага или по насрочен час. Друга от иконите въвежда  в т.нар. „Градски пътеводител“, който дава пълна информация с адреси и телефони на кина, театри, опера, магазини, молове, паркове, забележителности и друга полезна информация. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама