Младежкият парламент в Плевен прави летен лагер в Кайлъка

11:22, 13 авг 16 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младежкият общински парламент организира летен лагер /SummerEndCamp/ в парк Кайлъка. Инициативата ще се проведе в навечерието на новата учебна година -  от 7 до 11 септември, съобщи председателят Бисер Велиев.

В тези последни дни на лятото екипът на парламента планира да нощува на палатки, а при желание към тях могат да се присъединят плевенчани и гости на града. В програмата са предвидени разнообразни културни и развлекателни изяви.

Целта е участниците да се насладят на природните забележителности и едновременно с това да се забавляват, обясни Бисер Велиев. Той добави, че тази изява ще даде възможност на участниците да се потопят в колективния дух и творческата атмосфера на събитието. Инициативата е необичайна и различна, може би се организира за първи път в нашия град.

Младежкият парламент беше учреден в Плевен през 2006г. от ученици от 23 плевенски училища и има за цел сътрудничество по младежките теми с плевенските институции и оповестяване на мнението на учащите по важни за Плевен теми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама