Разтърсващо шоу с мускулести мъже очаква бургазлии на „Тройката“

13:02, 13 авг 16 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разтърсващо шоу с осем от най-силните мъже в страната ще имат възможността да видят жителите и гостите на Бургас тази вечер. Градът е домакин на шестия кръг от откритото държавно първенство по силов многобой „Айрън мен“ 2016. Началото ще бъде дадено от 19:00 часа на площад „Тройката“.

Турнирът е част от кампанията „Силните срещу дрогата“.

Фаворити за първото място са Тарек Щеуи, Кристиян Златков и Мариян Димитров. Честта на Бургас ще защитава Юри Божанов, който ще има предимството да се състезава пред родна публика.

Железните атлети ще мерят сили в 6 атрактивни дисциплини – „Дърпане на бус от седнало положение“, „Фермерска разходка“, „Логлифт за максимално повдигната тежест“, „Кръст“, „Кобилица“ и „Мъртва тяга с автомобил“.

Красиви девойки ще асистират на мускулестите спортисти.

След силовия многобой ще се проведе и открит турнир за аматьори. Дисциплината е по лег за най-много повдигания на 60 и 80 килограма.

Много адреналин, силни мъже, красиви жени и още куп изненади очакват всички, които в съботната вечер изберат да станат част от зрелищното шоу на откритото държавно първенство по силов многобой.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама