Мръсна вода тече от чешмите в Драгоман, гражданите принудени да купуват бутилирана

21:38, 13 авг 16 25 570 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мръсна вода тече от чешмите в Драгоман. За това негодуват участници във фейсбук група "Диалог за Драгоман", видя репортер на Topnovini.bg. Там гражданка е публикувала  снимка на чаша с кафява течнст, която според нея е вода. От коментарите под нея разбираме, че такава тече понякога от чешмите.

Направихме справка, от която стана ясно, че гражданите в гр. Драгоман са недоволни от водата  от 2 години. Преди това те са пиели ценната течност от чешмите си, но днес с всеки ден тя разваля качеството си. Другото нещо, което ядосва драгоманци във фейсбук групата им е, че водата често се спира без предупреждение. 

"Не смеем да я пием, понякога с нея само готвя, но пак много се притеснявам дали няма да ни стане нещо", оплака се пред репортер на Topnovini.bg жена от града. По думите й тя трябва да си купува бутилирана вода. Очаквайте скоро позицията на общината по темата.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Местен 10:18, 14 дек 22

Водата в с. Чеканец, община Драгоман е на привършване и магазин няма за да си купиш, но никой от общината не се интересува. Камо ли да снабдяват живущите с питейна вода, както направиха в Своге до решаване на проблема с питейната вода на жителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама