Треньорът на „Берое„: Щеше ми се по-динамичен мач”

08:37, 14 авг 16 / Спорт 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„ Щеше ми се да стане по-динамично дерби с малко по-висока класа. Поздравявам нашите футболисти с победата. Важни са трите точки, но и изграждането на отбора е важно. Поздравявам отбора на „Верея“, който беше един достоен съперник за нас. Получи се миролюбиво дерби. Не бяхме свидетели на някакви ексцесии”, заяви треньорът на „Берое” Александър Димитров след срещата между двата старозагорски отбора във висшата лига. В градското дерби вчера  „Берое” победи с 1:0 новака в елитната група „Верея” с гол на Георги Божилов в 57-ма минута.

„ Поздравявам и публиката на Стара Загора, която си подкрепи дербито и нямаше освирквания към единия или другия отбор. Обстановката беше добра. И двата отбора се намираме в началото на изграждането си. Пътят ни е дълъг, дано хората ни изтърпят и следващите дербита да са по-добри, по-динамични и по-класни“, допълни Димитров.

„Берое” събра шест точки от двубоя в Първа лига до момента и заема трето място в класирането, но има един неизигран мач.  Другият старозагорски отбор „Верея” е на шесто място с четири точки.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама