„Опел” помля кола и мантинела край Мъглиж

12:46, 14 авг 16 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Една жена е леко ранена, а две коли са със сериозни материални щети  при катастрофа край Мъглиж, информираха от полицията.

Инцидентът станал вчера, около 18.00 часа по Подбалканския път. В посока изток се движел лек автомобил "Опел Вектра", управляван от С. Б., на 34 г., от гурковското село Конаре.

На около 2 км преди Мъглиж, водачът предприема изпреварване, като поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила, който се завърта на пътното платно и удря последователно движещият се в същата посока лек автомобил  " Фолксваген  голф", управляван 66-годишен водач от Казанлък и защитна еластична ограда (мантинела).

В резултат на настъпилото пътно-транспортно произшествие са нанесени материални щети по двата автомобила и мантинелата, а возещата се на предна дясна седалка в "Опел"-а  24- годишна жена е получила натъртване на дясна ключица и натъртване в областта на кръста. Откарана е в Центъра за спешна помощ в Казанлък, където е обслужена и освободена за домашно лечение.

 Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила и за двамата. Образувано е досъдебно производство.

          

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама