Велислав Минеков с ироничен пост: Нямам сестра с леко поведение, продавам кокаин на едро

13:52, 14 авг 16 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Номинираният от ДБГ за кандидат-президент скулптор Велислав Минеков използва Фейсбук, за да публикува ироничен коментар, с който да отговори на медийни публикации по негов адрес.

Той вече отклони поканата да е кандидат, отново в социалната мрежа, като обяви, че партиите в блока много трудно ще се обединят. В текста си прави преглед и на останалите номинирани:

София Topnovini.bg публикува пълния текст на поста:

Поради появили се в медиите някои твърдения свързани с президентската ми кандидатура и отнасящи се до скромната ми биография, длъжен съм да заявя следното:

Нямам сестра с лековато поведение. Имам брат, който участва в три атентата срещу трите папи галили главата на днешния ни премиер. Същият заразява водата с фекални стафилококи използвана за кръщението на премиера поради невнимание и случайно къмпиране в района.

Обвинението, че имам сергия на Женския пазар, на която продавам хашиш е невярно. От години продавам кокаин на едро в чували от 25 кг. Можете да закупите и по електронен път от сайта „Битпазар бг“. Цените са достъпни.

Вярно е че съм се записал на курс за шофьор на самолет /предпочитан занаят за кандидат-президенти/. Не е вярно, че бих разбил самолет в телевизионната кула. Търся на картата стадиона на Бистришките тигри. Не е вярно, че нямам разрешително за лично оръжие. Притежавам легално пет автомата „Калашников“, лека картечница „Дектерьов“ и черешово топче в добро състояние. Продавам самоходна артилерийска гаубица 105мм на 180 000км пробег с нови летни и зимни гуми /алуминиеви джанти/, сменени филтри и масла, климатик и затъмнени стъкла. Като екстри прибавям два противогаза съветско производство, напълно легални. Краткото ми съучастие в „Ислямска държава“ бе съгласувано с МВР и социоложка склонна към жертвоприношения и шариат в името на действащата конституция. Моите терористични актове бяха насочени не срещу религиозна нетърпимост, желаех унищожението на простаците и техните сподвижници. 

Твърдението, че съм мръсен комунист е вярно. Бях и ще бъда. Ще бъда щастлив едва когато целия свят разбере щастието, на което бяхме обречени. Демокрацията съсипа едно брилянтно общество. Помня и никога няма да забравя как Костов и неговите съратници ограбиха за една нощ керемидите на ТКЗСто в Полиовци. Подскачахте на седесарски митинги и пожелахте смъртта на една от водещите света индустрии.

Обвиняват ме, че не харесвам днешния ни премиер. Лъжа! Обичам го дори тогава, когато той прегазва българската конституция и закони. Обичам го защото е обичан, защото е смел, защото е красив и защото е особено умен. Защото е бил гавазин опазил най-велики личности в съвременната ни история. Защото той никога не е бил „мутра“ в началото на своята биография. Подли американски посланици го описали като престъпник в своите донесения. Подли сте вие „демократите“, сравняващи името му с едроформатен зеленчук ! Неговото философско твърдение „Аз съм прост и вие сте прости“ е вдъхновено от битието ни. Нима това е лъжа?! Нека тази откровена истина замести девиза над нашия парламент със съществуващото скудоумие за нашето „съединение“.

Разобличен съм от братовчеда Петър като турски шпион /Атака на Волен/. Истина е, признавам. Вчера изпратих доклад, в който твърдя, че родината се управлява от неграмотни и примитивни люде. Хонорарите за подобни твърдения се изплащат всеки петък на посочен от вас адрес. Желаещите да се запишат за шпиони могат да ми изпратят кратка биография и договор с нищожен процент. За атакаджии и „патриоти“ 50 процента.

Обвинен съм в пресата, че говоря срещу конкуренцията от президентски кандидати. Не е вярно, нямам тази смелост, нямам техните биографии. Предлагам преглед на посочените кандидатури: Четири броя генерали /От тях двама шофьори на самолет/. Три броя партийни председатели /един цигулар в оставка/. Два броя доносници /ДС/, патриоти. Един брой бивш председател на парламент. Един брой външен министър /КГБ/. Председател на парламент /Тя няма мустаци/. Обществено опасен шоумен. Крадлив морски кмет. Физкултурник с полицейско самочувствие. Разочарован кмет. Омбудсман от Кюстендил.  Поет с китара /пее фалшиво/. Педофил. И аз, хабилитиран каменоделец с мнение, ОЗ ефрейтор ГВС /годен за военна служба/, пехота.

На гласувалите за мен ще изплатя десет лева след втората президентска заплата. На тъщата /Яна Пипкова/ пет лева поради изказано недоверие. На Пижо /Николай Кънев/ нито лев, твърди, че няма да стана президент.

Гласувайте. Граждани сте.  ВМ

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама