Заклаха мъжа на Анита Мейзер

14:52, 14 авг 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вторият съпруг на скандалната „Мисис България Свят“ Анита Мейзер е бил жестоко умъртвен тази нощ в дома си. 40-годишният Николай Димов е бил заклан скоро след като двамата с Анита се прибрали в дома си около 3 ч. след разходка, съобщи Intrigi.bg. Пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати. Николай се заприказвал с тях, а Анита отишла до близкия магазин. Когато се прибрала в дома си, намерила половинката си с прерязано гърло.

Сигналът за тежкото криминално престъпление е подаден след полунощ, потвърдиха от областната дирекция на МВР. На мястото е изпратен екип на Пето районно управление на полицията, уведомен е и прокурор от Окръжната прокуратура. Започнати са незабавни действия по разследването. До момента няма официално съобщение по случая нито от Окръжната прокуратура, нито от МВР.

Анита Мейзер - по фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт, нашумя с участието си в конкурса „Мисис Свят“ през 2014 г., където представи България. От 17 години е в шоубизнеса в Лас Вегас, където си партнира с Киро Скалата. С Николай се запознават в САЩ, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на „Лейкърс“. Самата Анита Мейзер инвестира в недвижимо имущество и акции на стоковата борса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама