Спират водата в „Княжево“ и други части на София

09:44, 15 авг 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Бонев“, гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Никола Бонев“ бл. 8А, бл. 10А, бл. 12А, ул. „Детелина“, ул. „Брегалница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Бонев“ между бл. 8 и бл. 9.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полк. Стойно Бачийски“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Седянка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полк. Стойно Бачийски“ ъгъла с ул. „Седянка“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Латинка“, с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Латинка“, ул. „Пролет“, местност „Свлачището“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“№16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама