Хванаха шофьор с рекордните 3,59 промила в Каолиново

11:25, 15 авг 16 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
37-годишен шофьор от Ружица постави своеобразен рекорд със своята проба за алкохол. Дрегерът е отчел 3,59 промила, което е рекорд за региона от началото на годината, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В петък около 21.20 часа в квартал “Кус” на Каолиново за проверка е спрян водач на лек автомобил Опел “Астра” с шуменска регистрация. Зад волана, във видимо нетрезво състояние, бил А.Т./37г./ от село Ружица. Мъжът не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство, а при направената справка било изяснено, че е неправоспособен. При извършения тест за алкохол дрегерът отчел 3, 59 промила в издишания въздух. А.Т. бил придружен до ЦСМП – Нови пазар, където дал кръвна проба за анализ.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново.

Около 02.20 часа тази нощ в село Загориче за проверка бил спрян водач на мотопед “Ямаха” без регистрационен номер. Мотопедът бил управляван от неправоспособния местен жител Ю.С./24г./. Мъжът бил тестван за наличие на алкохол с дрегер, който отчел 1, 92 промила в издишания въздух. Придружен е до ЦСМП- Нови пазар, където дал кръвна проба за анализ.

В неделя около 04.05 часа в Каспичан за проверка е спрян водач на Опел “ Вектра” с шуменска регистрация. Зад волана на автомобила бил Е.Е./29г./ от село Марково. След тест с дрегер било установено, че управлява с 1, 72 промила алкохол в издишания въздух. Започнато е бързо производство.

Около 00.20 часа вчера на ул.”Н.Й. Вапцаров” в Шумен при извършена проверка на лек автомобил Мицубиши “Галант” с шуменска регистрация  било установено, че водачът управлява след употреба на алкохол. Тестван е с дрегер , който отчел 1, 72 промила в издишания въздух. С.С./42г./ от Шумен е дал кръвна проба за анализ, след което е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама