Петима цигани пребиха собственик на заведение в Гулянци

13:00, 15 авг 16 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима пияни цигани са нахълтали тази нощ в заведение в центъра на Гулянци и са нанесли побой на 53-годишния му собственик, съобщава ИнфоПлевен. Инцидентът е станал между 1 и 1.30 часа през нощта, малко преди собственикът да затвори.

Видимо пияни, среднощните посетители  поискали  да им бъдат сервирани питиета. Ядосан от това, че отказват да ги обслужат, единият от групата се нахвърля върху собственика. Защитих се и тогава върху мен скочиха и останалите четирима, разказа потърпевшият. Резултатът – разбита е едната му вежда и е потрошено заведението. Ако беше някой друг, по-слаб, сигурно щяха да го пребият, коментира пострадалият.

Петимата нападатели явно са били добре почерпени на сватбата, която е била в близък до заведението район и са искали да продължат някъде запоя си. Собственикът на заведението познава нападателите. Те са му клиенти. Двама от тях вече  се е случвало да отправят закани към него.

Веднага след инцидента той се е обадил на полицията, повикана е и линейка. 

От пресцентъра на МВР Плевен потвърдиха за инцидента, извършен по хулигански подбуди. По случая се извършва проверка, когато бъдат готови, резултатите ще бъдат докладвани на прокурор, уточниха от там.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама