Вандали изпотрошиха пътни знаци и обърнаха пейки в Морската градина

13:33, 15 авг 16 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вандали са вилнели през изминалата нощ в Морската градина на Бургас. Изпотрошени са пътни знаци, обърнати са пейки и кошче за боклук.

На последиците от хулиганската проява се е натъкнал един от тарторите на Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ) Стефан Петров, известен с прозвището Машината. Той публикува снимки в интернет, като обяснява, че е попаднал на нелицеприятната гледка тази сутрин в 07:30 часа на входа на Морската градина, в района на консулството на Турция в Бургас.

От Topnovini.bg потърсихме за коментар Община Бургас. Началникът на Дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност“ Веселин Василев каза, че не знае за случая, но ще изпрати свои служители да проверят за какво става въпрос. Иначе за подобни вандалски прояви извършителите могат да бъдат санкционирани с до 5000 лева глоба.

Отделно хулиганите могат да бъдат наказани и по Закона за движението по пътищата. За премахване, преместване или унищожаване на поставен пътен знак глобите са от 100 до 500 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама