Прокуратурата: Анита Мейзер убила мъжа си неволно

16:36, 15 авг 16 25 558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на деня Окръжната прокуратура във Варна ще повдигне обвинение срещу Анита Желева, известна с фамилията на първия си съпруг – Мейзер, за убийство по непредпазливост на втория й съпруг. 40-годишният Николай Димов е починал вследствие на „средна телесна повреда, причинила разстройство на здравето, временно опасно за живота“, съобщи говорителят на прокуратурата Радослав Лазаров на брифинг близо 36 часа след убийството. По думите му престъплението е разкрито за 24 часа, а повдигането на обвинението се бави поради заетостта на адвоката на скандалната участница в конкурса „Мисис България“.

Димов не е заклан, категоричен беше прокурор Лазаров, но отказа да уточни дали е удушен или прободен фатално с мотива, че все още няма повдигнато обвинение. Въпреки упорството си да не конкретизира начина, по който е настъпила смъртта, той все пак препоръча на журналистите вместо „свински опашчици“ да използват термина „кабелни стяжки“, когато пишат за случая.

По неофициална информация Николай е бил удушен по време на екстремни сексуални забавления с половинката си, като шията му е била вързана с негово съгласие. Най-вероятно тя е прокървила от острите ръбове на стяжките.

Анита Мейзер е задържана вчера за срок до 24 часа. Очаква се той да бъде удължен с прокурорско постановление на 72 часа. За престъплението, в което е обвинена, Наказателният кодекс предвижда от 2 до 8 години затвор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама