Две общински вили в Плевен се продават на търг

17:52, 15 авг 16 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 14 септември ще се проведат публични търгове за продажба на две вили в парк "Кайлъка".И двата имота са със статут на частна общинска собственост, информира днес кметът Георг Спартански. По думите му и към двата имота има заявен интерес от страна на купувачи.

Първата вила при Големия язовир е масивна двуетажна сграда, с  разгърната площ 125 кв.м. Построена е през 1963 г.. Общото й състояние е оценено като добро, но е необходим основен ремонт. Водопроводната и ел.инсталация се нуждаят от възстановяван. За имота е изготвена пазарна оценка от лицензиран оценител, която възлиза на 136 000 лв. без ДДС.

Другата вила е триетажна, със застроена площ 341 кв.м,  разположена на около 500 м. южно от Тотлебенов вал. Първоначалната й цена е  341 000 лв. Сградата е строена 1967 г, на три етажа е, като на първия етаж има четири стаи за гости и антре, котелно и склад. На втория етаж също има четири стаи и апартамент, малка и голяма банкетна зала, кухня и голяма тераса.

На третия етаж са две стаи за гости със санитарен възел, голям апартамент, втори апартамент, коридор, склад и стълбище. Общото състояние на сградата е определено като добро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама