Безплатно автокино ще радва сливенци на 6 септември

18:31, 15 авг 16 / Любопитно 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатно автокино ще зарадва сливенци на 6 септември, съобщиха от местната Община. Пътуващото Автокино, което минава и през Сливен, ще излъчи прожекции на два български филма на площад "Хаджи Димитър". От 20 часа ще започне филмът "11а", а в 21.00 часа - "Живи легенди".

Филмите ще се гледат на голям външен филмов екран с размери 10 на 5 метра. Звукът ще се излъчва от нискочестотно AM или FM радио и ще се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, изписана на екрана.

Своето присъствие, гражданите могат да заявят онлайн, като регистрират номера на своя автомобил на адрес: https://event.gg/4027

Сюжетът на филма „11а” проследява историята на Лина - бивша състезателка по спортни танци, която приема предизвикателство, за което отдавна е мечтала – да бъде преподавател по литература в елитна столична гимназия. На пръв поглед Лина има всичко необходимо, за да се справи с работата – нужното образование, водена доброта и състезателна борбеност. Но учениците, на които трябва да бъде класен ръководител, се оказват неконтролируеми и разглезени богаташки деца, на които не са им чужди наркотиците, алкохола, своенравието, бунтарския дух и надменността. Продължителността е 84 минути.

„Живи легенди” е комедия, приключенски, драма, 2014 г. Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда, се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Пристигайки там, установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама