Олимпийката Милица Мирчева: Да уважаваме труда на всеки

20:00, 15 авг 16 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 „Благодаря Ви! Искам да Ви кажа, че е редно всички да уважаваме спортистите и, като цяло, труда на всеки. Грозно е да говорим кой се провалил и кой не е. Знаете ли въобще колко е дълъг пътят на човек до Олимпиадата? Това са ГОДИНИ невероятен труд. Не си мислете, че някой е отишъл на екскурзия с пари, които Вие сте му дали. Има си международни критерии за всеки спорт и, за да стигнеш дотам, трябва да си Топ в света“, написа явно огорчена от коментарите в социалните мрежи, омаловажаващи постижението й на Олимпиадата в Рио, 22-годишната Милица Мирчева от Добрич.

„Маратонът наистина е много тежка дисциплина. Ако някой смята, че не съм се представила на ниво, може да опита веднъж да избяга маратон и след това лично аз ще го поздравя, само заради самото изживяване, без значение от резултата! Уважавайте се помежду си! И успехи на всеки в неговата сфера!:)“, написа още първата българка, участвала в маратона на най-престижния спортен форум.

Тя се нареди на 108-о място от стартирали общо 157 състезателки в маратона на олимпийските игри в Рио де Жанейро, като 24 атлетки не успяха да финишират.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама