„Нефтохимик“ се извинява за резила срещу ЦСКА

22:01, 15 авг 16 / Спорт 25 272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След срамната загуба от ЦСКА-София с 1:5 в мача от третия кръг на Първа лига ръководството на „Нефтохимик“ заедно с треньорския щаб и всички футболисти поднасят своите извинения на верните фенове на отбора.

„Знаем, че подобна игра и срамни загуби са недопустими за клуб с над 50-годишна история. През последните години, когато преминахме през всички кръгове на Ада, сме благодарни само за едно, че ВИЕ, уникалните фенове на отбора, сте били винаги зад нас и благодарение на ВАС ПФК „Нефтохимик“ оцеля. Силно се надяваме подобни загуби да не се повтарят и ВИ обещаваме, че още в следващия мач ще покажем мотивация и игра, която подхожда на Нефтохимик Бургас. През лятната пауза в отбора дойдоха 20 нови попълнения и за всички бе ясно, че началото ще е много трудно. Нека обаче това трудно начало да не ни демотивира, а напротив, всички да продължим да сме едно цяло и да излезем от тази трудна ситуация! Така, както сме го правили винаги… ЗАЕДНО!“ - пишат от клуба.

Съветът на директорите на „Нефтохимик“ се е събрал днес на спешно съвещание по повод унизителната загуба от ЦСКА. На сбирката е взето решение да се даде кредит на доверие на треньорския щаб и да се продължи по предначертания план.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама