Баскетболният „Берое” отново ще участва в Балканската лига

09:01, 16 авг 16 / Спорт 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За втора поредна година  „Берое”  ще бъде сред участниците в Балканската баскетболна лига.  Ръководството на клуба вече подаде заявка и необходимите документи и очаква обявяването на пълния списък с отборите, които ще бъдат част от турнира.

Вече е ясно, че в надпреварата се завръща отбора на Сутиеска, който пропусна миналогодишното издание на турнира заради участие в Адриатическата лига.

При първото си участие през миналия сезон „Берое”  стигна до полуфиналите на надпреварата, където отстъпи на бъдещия шампион „Сигал” (Прищина). Затова амбицията на ръководството на „зелено-белите“ и на треньорския щаб е при това участие да бъде постигнат още по-добър резултат.

„Обмисляхме възможността „Берое” да участва в някой от другите европейски турнири. Краят на миналия сезон обаче ни показа, че все още не сме готови за това. Затова предпочетохме да участваме отново в Балканската лига, където да надграждаме и да се утвърждаваме. Очакваме, че тази година турнирът ще бъде още по-силен от миналата година“, коментираха от ръководството на баскетболния клуб.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама