Активността на МВР продължава, 153-ма души са задържани в София

11:59, 16 авг 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специализираните операции за противодействие на незаконното пребиваване на чужди граждани и лица, съпричастни към каналджийска дейност на територията на София продължават с пълна сила.

От МВР се похвалиха, че през последното денонощие са проверили почти 200 човека, като 153 от тях са задържани в районните управления на полицията за установяване на самоличността и произхода им, след което предстои предаването им по компетентност на различни служби.

Граничарите от Елхово пък са предотвратили 4 опита на 111 имигранти да преминат незаконно турско-българската граница. Вчера граничен полицейски наряд от ГПУ-Свиленград е задържал близо до границата 11 чужди граждани без документи, които заявили, че са сирийци. Заедно с тях е задържан 30-годишен мъж от Хасково. Като съпричастни към случая граничните полицаи са задържали на ГКПП Капитан Петко войвода още двама мъже, влизащи от Гърция с лек автомобил „Ауди“. Работата по случая продължава. Служители от ГПУ – Малко Търново са задържали трима чужденци без документи, които заявили, че са афганистанци.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама