Условна присъда за младеж, сбил се с полицай в Попово

07:24, 17 авг 16 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След споразумение с Районната прокуратура в Попово, одобрено от районния съд в града, 19-годишният Венцислав Альошев ще изтърпи наказание от 1 год. лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок.

Осъденият Альошев бе обвинен от Районната прокуратура в Попово за това, че на 13 август в Попово извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и съпроводени със съпротива срещу орган на властта.

Topnovini.bg припомня, че инцидентът станал около 03, 30 ч., когато по време на патрул полицейски екип минал край питейно заведение в града.

Пред кръчмата бил 19-годишният Венцислав. Той започнал да се заяжда с полицаите, като ги нагрубявал. Когато единият от тях отишъл при него, за да се опита да го укроти, младежът го ударил в лицето. Колегата му се спуснал да усмири превъзбудения младеж, а в боричкането скандалджията скъсал пагона на ченгето.

Със сключеното споразумение, което е окончателно и не подлежи на обжалване,  Альошев ще заплати и направените разходи по досъдебното производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама