Търсят инвалидна количка за 10-годишно девненче

07:43, 17 авг 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10-годишно девненче с детска церебрална парализа се нуждае временно от инвалидна количка, с която майка му да го извежда навън. Само за месец Емануил Стоилов е претърпял две операции и лежи вкъщи, защото не трябва да товари импланта в крачето си.

Майката на момченцето Пепа Жечева сега разчита на милосърдието на своите съграждани, за да може детето й да бъде разхождано навън и да не се залежава. Жената не иска пари, а просто количка. В петък на Емо ще му бъдат премахнати конците от операцията и след това лекарите препоръчват да излиза на открито.

Всеки, който разполага с количка и може да я предостави за временно ползване на семейството, да пише на Pepa Jecheva в социалната мрежа Facebook/ https://www.facebook.com/pepa.jecheva?fref=ts

Въпреки затрудненото материално положение на семейството, г-жа Жечева наскоро откликна на призив в социалната мрежа и осинови малко кученце от котило, което беше захвърлено в Девня, припомниха от общинската пресслужба. Сега малката Моли е неизменен другар на Емануил.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама