Започва строителството на нов завод край Бенковски, осигурява 110 работни места

07:55, 17 авг 16 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
INTRAMA стартира изграждането на нова производствена база в Тракия икономическа зона в землището на с. Бенковски. Компанията производител на висококачествени вакуум опаковъчни машини, фолиа за вакуум опаковка и самозалепващи етикети на рола.

Планираната инвестиция възлиза на 20 милиона лева и ще осигури около 110 работни места.Проектът предвижда изграждането на високотехнологично предприятие за производство и печат на гъвкави опаковки. Ще бъдат изградени производствени, логистични, складови и административни помещения на РЗП от 13 217 квадратни метра.

Заради високата температура в бъдещото производство и нуждата от вентилация, обектът трябва да отговаря на определени изисквания. Главният проектант на обекта арх. Георги Савов, подкрепен от екипа си, са взели под внимание всички условия и поради това някои от сградите ще са високи над 20 метра.

INTRAMA е основана в Германия през 1993г., компанията развива успешно своята дейност в България, Македония, Румъния, Сърбия и Косово. Производствената дейност и централният менинджмънт на компанията са съсредоточени в България. Към момента в дружеството работят 200 служители, разпределени в 11 регионални офиси.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама