Намериха тялото на убитата Гергана Проданова от Стара Загора

09:42, 17 авг 16 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Намерено е човешко тяло близо до железопътна линия в Ексетър, съобщава exeterexpressandecho.co.uk. Това е станало при претърсване на района около жп линиите в града вчера следобед при издирването на изчезналата Гергана Проданова.

Полицаи и съдебни медици са го открили в запустяло място. Започната е аутопсия, за да се потвърди идентичността на тялото. Семейството на Гергана в България е било уведомено.

38-годишната старозагорка Гергана Проданова бе обявена за издирване на 8-ми август, след като не се е явила на работа в хотел „Свети Давид” в Ексетър. Тя е видяна  за последно на улица в Сидуел, близо до дома си, в 20.18 часа на  4-ти август.

Полиция и граждани търсиха изчезналата на обширни територии в района на Ексетър. Около 30 служители на реда са проверили над  2000 имота. В издирването се включиха полицейски хеликоптер и специално обучени кучета.

За убийството на Гергана бе обвинен 42-годишният Костадин Костов от Стара Загора. В понеделник той се яви пред съда в Ексетър. Пред съдиите  казал, че е невинен. Тъй като обвинението в убийство е сериозно престъпление, за да бъде разгледано в местния съд, делото е изпратено на Кралския съд. Разпитът там ще бъде в 10 часа на 15 септември.

Междувременно вчера съдът в Ексетър е отказал да го пусне под гаранция. Той може да поиска ново освобождаване на 14 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама