Хванаха шофьор с 2,22 промила в Драгоево и друг без книжка в Жилино

10:00, 17 авг 16 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
46-годишен жител на село Драгоево е установен да шофира след употреба на алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Малко след 20 часа снощи полицейски служители спрели за проверка в селото водач на лек автомобил Опел “Астра” с шуменска регистрация. Зад волана бил С.И. Тестван е за алкохол с дрегер, който отчел 2, 22 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ.

Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав. Образувано е бързо производство.

Бързо производство е започнато срещу мъж от Нови пазар за управление на автомобил без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство.

Вчера в село Жилино полицейски служители спрели за проверка водач на лек автомобил Фолксваген  с варненска регистрация. Зад волана бил М.М./32г./, който не представил шофьорска книжка. При направената справка станало ясно, че е установяван да шофира и друг път без да притежава свидетелство за управление на мпс, за което му е било наложено административно наказание.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР- Шумен са регистрирани три пътно- транспортни произшествия с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 34 акта, наложени са 48 глоби с фиш.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама