Иззеха 72 дози хероин от дилър на дрога в Силистра

14:55, 17 авг 16 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на сектор „Криминална полиция” при районното управление в Силистра задържаха 33-годишния И.А. по подозрение в притежаване и разпространение на дрога. Арестът на мъжа е резултат на последователна оперативна работа, насочена срещу пласирането на наркотици в региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Вчера около 18.00 часа в областния град, действайки незабавно по сигнал, криминалистите заловили мъжа във входа на жилищен блок и при обиск намерили у него три хартиени пакетчета, съдържащи кафеникав прах, идентифициран като хероин.  Изяснено било, че непосредствено преди това той осъществил сделка на дребно със същата субстанция, като самоличността на лицата, закупили дрогата,  е установена.

И.А. е направил пълни самопризнания пред разследващите и малко след това доброволно предал други 69 пакетчета със същото вещество, които били в дома му. Общото количество иззета дрога е с бруто тегло 21.9 грама.

До момента мъжът няма регистрирани криминални прояви, но е познат на служителите на реда. Задържан е за срок до 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство.

През последните седем дни това е третата успешна акция на силистренските криминалисти срещу наркоразпространението  в региона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама