12 катастрофи за денонощие в Русенско, няма тежко пострадали

12:42, 18 авг 16 25 235 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
12 пътнотранспортни произшествия, станали през последното денонощие /17 – 18 август 2016 г./ на територията на област Русе, отчитат полицейските екипи. Водачи на катастрофирали коли са употребили алкохол. При инцидентите няма сериозно пострадали хора, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 17 август в 22:47 часа е постъпил сигнал за пътен инцидент, след с. Острица, разклона за с. Каран Върбовка, където лек автомобил бил излязъл от пътя и се е намирал между дървета. Към мястото е изпратен екип на РУ – Две могили.

Установен е самокатастрофирал лек автомобил „Ауди А4“ с търговишка регистрация, управляван от А.Х. на 32 г. Водачът е пострадал и е откаран и настанен в МБАЛ - Русе с фрактура на шиен прешлен. Произшествието е документирано от полицейския екип. В 02:21 часа на 18 август в ОДМВР – Русе е приет сигнал за произшествие в гр. Глоджево. Изпратеният на място екип на РУ – Ветово установява, че на ул. Александър Стамболийски в града, лек автомобил БМВ с шуменска регистрация се е ударил в стълб от електрическата мрежа, който е паднал. Водач на превозното средство е бил Д.М. на 21 г. Той е получил охлузни рани по лицето и тялото. Освободен е за домашно лечение. При проверката за алкохол е станало ясно, че Д.М. е седнал зад волана на немското возило в нетрезво състояние. Измерени са му 1.57 промила алкохол. Случаят е документиран от полицейския екип, изясняването му продължава. В 04:25 часа тази нощ е постъпил друг сигнал за самокатастрофирал автомобил. Този път местопроизшествието е било на бул. Липник в Русе. На място екипът на пътна полиция е установил, че лек автомобил с марка „Волво“ с русенска регистрация, управляван от 42-годишния З.Н., се е ударил в ограда. Проверката от служителите на реда е установила, че мъжът е неправоспособен водач и е пил. Пробата за алкохол е показала положителен резултат от 2.07 промила. Той се е отървал без сериозни наранявания. Случаят е документиран от полицаите, изясняването му продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама