ЮИДП-Сливен подкрепя конкурса "Снимай гората”

12:47, 18 авг 16 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Югоизточно държавно предприятие-Сливен подкрепя конкурса „Снимай гората”. Нов фотоконкурс стартира на фейсбук страницата „За гората“. на адрес facebook.com/zagorata/?fref=ts. Инициативата се нарича "Снимай гората” като продължение на слогана на Седмицата на гората тази година.

Конкурсът е отворен за професионалисти, но и за любители. Няма ограничение в техниката на снимане, броя на фотографиите и използваните изразни средства. Може да се снима, както природата, така и интересен факт или история, свързана с българските гори - „дърветата-баби“, горски служител в работна обстановка, как гората се възобновява и т.н. Специално жури ще селектира 20-те най-добри фотографии. Посетителите на „За гората“ ще гласуват, за да изберат 12 от тях, които ще бъдат наградени и издадени в календар за 2017-а година. Правилата за участие в конкурса - Посетете любимото си място в българската гора;  Покажете красотата й в снимка – увековечете в кадър вековните гори на България; как дърветата пропускат слънчевите лъчи или всичко, което ви направи впечатление;  Качете снимката на стената на фейсбук страницата „За гората“ ; В началото на октомври специално жури ще избере 20 фотографии, които ще бъдат изложени в специална експозиция във VIVACOM ArtHall.

Снимките ще бъдат представени и на страницата „За гората“, а потребителите ще могат да гласуват за тях. 12-те снимки, събрали най-много гласове до 30 октомври ще бъдат издадени в луксозен календар за 2017-а година, а авторите им ще бъдат отличени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама