МТV иска да снима концерт във Варна

14:58, 18 авг 16 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варна може да е домакин на музикалното събитие MTV Crashes през лятото на 2017 г. То ще включва концерт на актуална световна звезда или няколко изпълнители, който ще се заснеме и ще се излъчва като едночасово предаване в 165 страни.Това обясни на съвместно заседание на общинските комисии по финанси и култура Робърт Куърк, изпълнителен директор на компанията „Екшън медиа“, която селектира градовете за шоуто.

Финансовият ангажимент на Варна се изразява в предоставяне на 50 000 евро като депозит, който ще бъде възстановен, ако събитието се отмени. Ако Общинският съвет одобри договора за сътрудничество с екипа на МТV, той ще разработи специален 6-месечен план за предварително представяне и популяризиране на Варна, съчетано с международна реклама. За реализацията на проекта се очаква да бъдат ангажирани около 6000 души, повечето от които ще бъдат местни жители.

Двойно повече – 200 000 лв., иска от общината продуценската къща на Нико Тупарев „Олд Скул“, за заснемането на нов сериал за Нова телевизия. Работното му заглавие е „Семейство за пример“ и ще представлява драма, разказваща за двойствения любовен живот на млад лекар във Варна и София. Епизодите ще се заснемат в двата града, а искането за финансова подкрепа в размер на 20% от общия бюджет екипът мотивира с възможностите за популяризиране на Варна, както и с оскъпяването на снимките извън столицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама