Боят в Средец станал, защото отказали да сервират алкохол на вече пияните гости

16:13, 18 авг 16 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Причината за възникналия скандал с бой в заведението на ул. „Цвятко Радойнов“ 36 в Средец станал отказът да се сервира алкохол на пристигналите посетители, които вече били пияни. Това съобщиха от Районната прокуратура в Средец, под чийто надзор и ръководство е образувано досъдебно производство за извършения побой.

Припомняме, че при инцидента пострадаха баща и син, които били сред клиентите на кръчмата, когато пияната шайка е влязла и след това ги е набила.

До момента е установено, че нападателите също са влезли в заведението, като поводът за агресивното им поведение е отказ да им бъде сервиран алкохол, защото са били в явно нетрезво състояние. Ядосани от този отказ, те започнали да повреждат находящото се в заведението имущество, включително влезли в саморазправа с останалите посетители.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Предприети са действия по установяване на съпричастните към възникналия инцидент лица, като три от тях още в ранните часове на днешния ден са задържани. Към момента на пристигането на полицейските служители, на мястото на инцидента е била само съдържателката на кръчмата, която е подала съобщението. Самото съобщение е било за възникнало масово сбиване между 40 лица от ромски произход.

Случаят се наблюдава от Районна прокуратура – Средец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама