Плевенски полицаи предотвратиха грабежи в Червен бряг

16:33, 18 авг 16 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Плевенските полицаи разкриха и задържаха двама мъже при подготовката им да извършат престъпления на територията на община Червен бряг, съобщи пресцентърът на регионалната дирекция на МВР. По неофициална информация мъжете са планирали грабежи на територията на общината.

На 16 август около 13:30 часа в Плевен на улица „Българска авиация“ са задържани 38-годишен мъж от плевенското село Сухаче и помагачът му, 39-годишен от село Мърчаево, област София. Извършени са обиски на двамата и претърсвания на управляваните от тях автомобили.

Иззети са три мобилни телефони и 30 банкноти с номинал 50 лева. Полицейските действия са предприети във връзка с водено разследване за подготовка на извършване на престъпления в община Червен бряг, уточняват от пресцентъра на плевенската полиция. Мотивите на двамата мъже са в процес на установяване. Първоначално са задържани за 24 часа.

38-годишният е с наложена мярка задържане под стража за 72 часа. Полицейските действия са проведени под надзора на наблюдаващ прокурор при Районна прокуратура – Червен бряг. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама