Пиян шофьор блъсна паркирана кола

17:03, 18 авг 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Снощи около 22:45ч. е получен сигнал за произшествие във Велико Търново.  Пристигналият на кръстовището между ул. „Йоновка“ и ул. „Тодор Балина“ автопатрул, установява спрял на тротоара значително повреден лек автомобил и паркирала кола с леки увреждания в предната част.

Намиращият се наблизо собственик на леката кола, спряла на тротоара, Е.Й. на 27 години от гр. Павликени и криминално проявен, обяснил, че загубил контрол над превозното средство. Проверката за алкохол показала, че мъжът е седнал зад волана след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила.

Е.Й. е задържан за срок до 24 часа. В РУ - Велико Търново е образувано досъдебно производство срещу водача. 

Вчера около 14:50ч., лек автомобил със старозагорска регистрация, управляван от Г.Г. на 41 години от гр. Стара Загора, при извършване на ляв завой не пропуска движещата се на път с предимство от  гр.Лясковец в посока гр. Долна Оряховица, лека кола.  42-годишна жена от с. Нова Върбовка, возещата се на задна седалка на втората кола, е с дизгоноза “комоцио”. Пострадалата е приета в Неврохирургичното отделение на областната болница във Велико Търново за наблюдение без опасност за живота. По автомобилите са нанесени значителни материални щети.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама