Пътничка счупи две ребра в автобус от градския транспорт

17:27, 18 авг 16 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жена на 51 г. е пострадала при рязка употреба на спирачки от автобус на градския транспорт във Варна. Инцидентът станал вчера около 12,20 ч. на бул. „Владислав Варненчик“, съобщиха от областната дирекция на МВР.

„Волво“ с 38-годишен шофьор от с. Езерово при престрояване от лява в дясна лента не пропуснало автобуса от градския транспорт. Това принудило шофьора му да натисне рязко спирачки. При това пътничката паднала на пода на автобуса и си счупила две ребра. След оказана медицинска помощ жената е освободена за домашно лечение.

Още две катастрофи с пострадали хора са станали вчера край Варна. „Пежо“ с 29-годишна водачка поради движение с несъобразена скорост на пътя от с. Константиново за Варна е излетяло от пътя при ляв завой. Колата се блъснала в ограда и се преобърнала на една страна на платното за движение. Жената е получила контузни наранявания, прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Мъж и жена са се отървали с контузии, след като катастрофирали с „Мини Купър“ със софийска регистрация на автомагистрала „Хемус“ край Девня. Причината отново е несъобразена скорост, поради която колата се блъснала в отводнителната канавка край пътя. Нанесени са значителни материални щети, но за живота на двамата няма опасност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама