Зам.-кметът на Приморско по строителството подаде оставка

18:22, 18 авг 16 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-кметът по строителството на община Приморско Милчо Милев е подал оставка. Това съобщиха от местното кметство. Официално изтъкнатият мотив за това е решение е "лични причини". Кметът Димитър Германов е приел оставката на заместника си и му е благодарил за съвместната им работа през годините.

Милчо Милев стана заместник-кмет на морската община след местните избори през 2011 г., когато Германов встъпи в първия си мандат. Той е местен предприемач, притежаващ къща за гости и ресторант в Китен. Член на ГЕРБ, от която партия бе издигнат и Димитър Германов.

Милев беше замесен и в предизборен екшън през есента на миналата година. В края на септември, когато по време на предизборната кампания изпълняваше временно длъжността кмет на Приморско, хора на бившите кметове Димитър Димитров и Лиляна Димова опитаха да влязат в Община Приморско в края на работния ден и да сложат свой човек на неговото място. Този опит за преврат беше неуспешен.

Милчо Милев беше дълго време единственият зам.-кмет на Приморско. От февруари тази година морската община се сдоби с втори заместник на Германов – Захарина Неделчева, която отговаря за културата, образованието, спорта, вероизповеданието и социалните дейности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама