Назначиха двама младши юрисконсулти в Областната администрация

07:41, 19 авг 16 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Даниела Тенева и Владимира Христова бяха назначени от областния управител като младши юрисконсулти по програма „Старт на кариерата“. Двете ще работят в продължение на 9 месеца в Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ с основно месечно трудово възнаграждение в размер на 500,00 лв.

Областният управител Татяна Петкова и заместник областният управител Камен Костов се срещнаха с новоназначените и разговаряха за дейността на администрацията и очакванията на младите експерти.

Петкова каза, че тук е мястото да приложат теоретичните си знания на практика. Ще погледнат на професията си от най-разнообразни ъгли, защото спектърът на дейността на областните администрации е изключително широк – от бюджет до язовири. Областният управител ги посъветва да не се страхуват от грешки, да питат за всичко, защото в администрацията работят експерти с толкова голям опит, че не само прилагат правилата, но и ги създават. „Малко са хората, които могат да кажат, че техният „старт на кариерата“ е започнал в Областна администрация“, каза още Петкова и посъветва „Не пестете въпросите и търсете отговорите.“

Наскоро в Областна администрация Сливен бяха назначени още две лица по Национална програма за заетост и обучение на хора с трайни увреждания на длъжност „портиер“ и на длъжност „технически сътрудник“, както и две лица по Национална програма „Помощ за пенсиониране“ на длъжност „общ работник“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама