Стартираха летните намаления до 70 % в София

08:38, 19 авг 16 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Летните намаления от 50 % до 70 % стартираха в София. Това установи проверка на Topnovini.bg.

Така например най-големи в момента са отстъпките при дамските рокли и потници. При тях търговците са свалили цените дори до над 70 %. В столичен бутик откриваме рокли и туники на цени от 7 лв. до 10 лв. за бройка. Потници и тениски пък вървят средно от цени за 2 лв. и 4.99 лв.

Попадаме на маркови летни дрехи с малки дефекти, като при тях намаленията вече стигат и до 90 %. Например рокля с малка бримка на тегела може да се купи за уникалната цена от 1 лв.

Намаления между 60 % и 70  % са пуснати и на страниците на по-големите български и чужди сайтове за дрехи и аксесоари.  Италиански рокли се търгуват на цени от 19.90 лв. до 35 лв., намалени от 49 лв. и 69 лв. в родното интернет пространство.

В момента могат да се купят евтино и обувки. Проверката ни установи, че онлайн магазини стартират големи намаления не само на чехли и сандали, но и на боти и ботуши от старите зимни колекции. Така например дълги зимни ботуши могат да се вземат в момента с намаление и струват 25 лв., вместо 85 лв.

Промоции има още и при мъжката конфекция, и при детските дрехи. Така например откриваме клинчета за най-малките за по 3 лв. и 5 лв., намалени от 8 лв. и 12 лв. Тениските за силния пол вървят от 5 лв. до 10 лв., намалени от 15 лв. и 30 лв.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама