Майсторският месен деликатес вплита в себе си качество и традиция

09:24, 19 авг 16 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Емблематичната марка за месни изделия „Брадърс Деликатес” разширява своята дейност. Новите наематели „Айсам” ЕООД са въвели линия, обърната към качеството и съобразена с предпочитанията на клиентите.

Философията на производство ни е да правим колбасите и месата така, както бихме искали да са на нашата маса, обясни Самет Басри.

Той допълни, че това може да стане само когато месото е качествено.

Компромиси с това не допускам, категоричен е Басри. Затова и използва говеждо месо от животни, отгледани в неговата ферма в хитринското село Трем.

За доставка на прясно свинско месо комбинатът разчита на производители от региона. Хората познават вкуса и качествата на родното месо и затова го търсят, обясни предприемачът.

Технологията, рецептите и подправките са запазени както досега, казва Басри и допълва, че в това отношение е традиционалист и цени качествeния вкус.



За да се получи хубав продукт, са нужни и добри транжори и работници, затова е заложено на опита на стария персонал.

Самет Басри е категоричен, че не оставя нищо на случайността и всички продукти на фирмата са подложени на ежедневна дегустация, която да гарантира качеството им.

Водени от предпочитанията на клиентите, освен колбаси „Брадърс Деликатес” започва продажбата и на пресни и охладени меса.

Продуктът идва директно от кланицата на фирмата и е предназначен за клиенти, които ценят качественото и вкусно българско месо.

За нас това не е просто храна, а наслада за сетивата и затова искаме да предложим кулинарно удоволствие на нашите клиенти, казва Самет Басри.

Така се е стигнало и до откриването на бутиков магазин за месо, който се намира до Езиковата гимназия на бул. „Мадара”.



Там освен пресните меса на разположение на клиентите има месомелачка и слайз машина. Така хората може да изберат точното количество и пропорции на сместа и да бъдат абсолютно сигурни какво ядат, казва собственикът на „Брадърс Деликатес”.

В магазина има и специален щанд с различни видове вино, което е прекрасна добавка към вкусната храна, допълва той.

„Брадърс Деликатес” предлага продукцията си в още два фирмени магазина в Шумен. Единият е зад Новата поликлиника, а другият е борса с цени на едро и се намира на входа на производствения комплекс по пътя за кв. Макак.

Продукцията на фирмата е търсена и се доставя и извън Шумен. Търговският мениджър Ивелина Иванова заяви, че богатият асортимент меса и колбаси на утвърдената марка „Брадърс Деликатес” отново може да се открие в търговската мрежа и в Търговище и Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама