Пловдивчани са стрелялите в Слънчев бряг заради нападение на колата им

13:37, 19 авг 16 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две групи младежи са се спречкали в Слънчев бряг тази сутрин. Кавгата е станала пред хотел в западната част на курортния комплекс.

Петима души са участвали в скандала – двама от Пловдив и трима от Димитровград. Пловдивчаните стреляли с газов пистолет по опонентите си, които от своя страна са нанесли щети по лекия автомобил „Рейндж Роувър“ на стрелците.

Подаден е сигнал в полицията, като са предприети незабавни заградителни действия. Пловдивчаните с автомобила са задържани до бензиностанция в Слънчев бряг, а димитровградчаните са открити в хотелска стая и отведени за разпит.

Пострадали при инцидента няма, съобщиха от полицията. Главният комисар Георги Костов, който днес е в Малко Търново за среща по повод бежанската вълна, коментира, че се касае за чисто междуличностен конфликт.

За престрелка не може да се говори, тъй като това прeдполага наличие на оръжие и от двете страни, а това не е така. Сред петимата участници няма познати лица от групировките и в никакъв случай не става въпрос за преразпределение на територии в курорта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама