Русе с реклама в сърцето на Париж

14:49, 19 авг 16 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рекламни пана на Русе красят българското посолство в Париж. Те привличат погледите на парижани и гостите на френската столица с панорамни гледки от крайдунавския град и региона. Рекламната кампания се осъществява благодарение на съвместната инициатива на посланика на България Ангел Чолаков и Община Русе, съобщиха от местната администрация на кмета Пламен Стоилов.

Българското посолство се намира в близост до Айфеловата кула, която е най-посещаваният обект в Париж, отбелязват още от Общината. Четирите пана с културно-исторически забележителности на Русе ще красят оградата на посолството ни 3 месеца в активния туристически сезон. С този рекламен подход, Община Русе очаква да заинтригува и привлече повече туристи и посетители в региона.

В тази връзка от Община Русе изказаха искрена благодарност за ползотворното сътрудничество с Негово превъзходителство Ангел Чолаков и екипа на българското посолство във Франция, както и за предоставената възможност Русе да бъде своеобразна визитна картичка на страната ни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама