Връчиха сертификати за управление на качеството на „Мини Марица - изток“

15:50, 19 авг 16 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” получи днес на официална церемония подновените сертификати за Интегрираната система за управление по качеството, околната среда, здравето и безопасността при работа. Управителят на „ТЮФ РЕЙНЛАНД България” Станислав Владимиров поздрави инж. Андонов за четвъртия сертификационен одит и за добре поддържаните системи за управление и пожела нови професионални завоевания.

Андон Андонов официално откри и реновираната заседателна зала на втория етаж в административната сграда на управлението на Дружеството, с пожелание тук дълги години да се вземат най-добрите мениджърски решения за развитието на „Мини Марица - изток“ ЕАД.

Заедно със заместник-изпълнителния директор Димитър Чолаков той преряза трикольорната лента и според народната традиция плисна вода за здравето и успеха на работещите в мините.

 Залата е със съвременно техническо оборудване, осигурена е възможност за симултанен превод. В нея са експонирани фото пана, представящи мащабите на най-голямото българско въгледобивно дружество. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама