Условна присъда за братя, пребили шофьор в Пловдив пред бременната му жена

16:31, 19 авг 16 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районен съд Пловдив определи и наложи на подсъдимите Стефан Кривошиев и Андрей Кривошиев едно общо най-тежко наказание от по 6 месеца лишаване от свобода и за двамата, като изтърпяването на същото беше отложено с изпитателен срок от по три години.

Това наказание беше определено след като Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите Стефан и Андрей Кривошиеви и техните защитници сключиха споразумение.

На подсъдимите са им повдигнати по две обвинения .Те се признаха за виновни в това, че на  17.08.2016 г. в съучастие като съизвършители са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото и че са причинили на Али Байрамов от гр. Пловдив по хулигански подбуди лека телесна повреда.

На 17.08.2016 г. пострадалият Али Байрамов заедно с бременната си жена се движели с лек автомобил марка „Ауди 80” в гр. Пловдив. Подсъдимият Стефан Кривошиев бил спрял с включени аварийни светлини в най-дясната лента управлявания от него лек автомобил „Шкода Фелиция”. В момента в който пострадалият се приближил с автомобила си, подсъдимият Стефан Кривошиев потеглил и така засякъл пътя на пострадалия Байрамов. Той от своя страна, за да избегне ПТП, рязко набил спирачки и подал звуков сигнал, за да бъде забелязан. Стефан Кривошиев спрял колата отново в най-дясна лента, след което излязъл от автомобила си и се насочил към  Байрамов. Същото сторил и брат му Андрей Кривошиев. Стефан Кривошиев счупил с ритник стъклото на преден ляв прозорец на автомобила на Байрамов и започнал да нанася с юмруци удари върху Байрамов. Към Стефан се присъединил и брат му и двамата извадили пострадалия от лекия автомобил и продължили да му нанасят удари. Тези действия предизвикали задръстване на автомобили по уличното платно, където случайно попаднал със служебния си автомобил и полицейски служител при ІІІ РУ на МВР Пловдив. 

Определението, с което Районен съд Пловдив одобри споразумението, сключено между Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. 

 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:11, 01 ное 21

Това е чиста лъжа

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама