Командироваха столични полицаи за мача Пирин-ЦСКА

17:06, 19 авг 16 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Засилено полицейско присъствие предприема Областната дирекция на МВР в Благоевград мача Пирин-ЦСКА.

Очакваната с нетърпение от феновете среща е в събота на стадион "Христо Ботев".

За недопускане на безредици по време на дербито от страна на футболните запалянковци, както стана на мача с Левски преди два месеца, униформените и охраната на стадиона са готови за отпор, казаха от управата на ОФК "Пирин".  

Създадена е и организация за продажба на билетите. Две нови каси, ще обслужват привържениците на гостуващия отбор, за да няма струпване на хора и излишно напрежение.

За недопускане на сблъсъци между агитките ще следи лично лично главен инспектор Димитър Ичев, началник на служба "Охрана на обществения ред и териториална полиция".

"Предприели сме необходимите мерки и сме планирали допълнителни такива по отношение на евентуално нарушаване на реда по време на мача и след него. Срещата ще се охранява с достатъчен брой полицейски сили, като за целта има командировани колеги от столична дирекция на вътрешните работи. Ще има промяна на организацията на движение около стадион "Христо Ботев" в съботния ден", каза Димитър Ичев.

Два часа преди футболната среща ще бъде затворено движението за превозни средства по улица "Теменуга" и Владишкия дом. Ситуирани са временни контролно-пропускателни пунктове, през които ще преминават привържениците на ЦСКА.

Освен това феновете, които ще се придвижват неорганизирано, с лични автомобили, ще бъдат спирани на входовете на града и ще бъдат съпровождани от полицейски автомобили до стадиона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама