Ще ремонтират кметства, здравни служби и детски градини в община Разград

07:03, 20 авг 16 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В десет кметства от община Разград, здравни служби и Целодневни детски градини по села ще бъдат направени частични ремонти. Общината вече обяви обществени поръчки за избор на фирми за изпълнение на ремонтните работи в общинските сгради.

Първата е за изпълнение на ремонтни дейности в сградата на кметството и читалището в Липник, сградите на кметствата в Дряновец, Островче и Черковна. Ще бъдат ремонтирани също покривите на детските градини в Топчии, Липник и Киченица, както и фасадата на Центъра за ученическо техническо и научно творчество в Разград. Дейностите ще са на стойност над 24 500 лв.

Втората обществена поръчка обхваща изпълнение на ремонтни работи по покривите на сградите на кметствата в Гецово, Радинград, Балкански, Дянково, Ясеновец и Раковски. Дейностите включват още ремонт на покривите на сградата на здравната служба в Недоклан и на гараж в общинския автопарк в Разград. Ремонти ще бъдат направени също на покривите на детските градини в Раковски, Мортагоново  и Благоево. Сумата, заложена за извършване на ремонтните дейности е близо 38 800 лв. без ДДС.

Предвидено е и ремонт на сградата на Филхармонията. Поръчката обхваща изпълнение на ремонтни работи в коридора към репетиционната и административна част и стълбището: мазилки, шпакловки, бояджийски работи, поставяне на теракот, отопление. Стойността на обществената поръчка е над 5800 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама