Жители от Белинци искат здравна служба и нормално водоподаване в селището

12:12, 20 авг 16 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жители от исперихското село Белинци искат да има здравна служба и нормално водоподаване в селището. Това съобщи депутатът Михаил Тодоров след приемния си ден в селото. На срещата са присъствали зам.-областният управител Виолета Тодорова и общински съветници.

Основните проблеми, които били повдигнати по време на организираната приемна са липсата на нормално водоподаване в селото, лошото състояние на пътя Подайва-Белинци, който е част от третокласна пътна мрежа. Хората са споделили, че в селото няма здравна служба, не достигат контейнери за смет, гробищният парк е в лошо състояние. Те посочили, че има предписание на кмета на селото от РЗИ, което не може да бъде изпълнено, тъй като общината не отпуска средства.

Михаил Тодоров се ангажирал да придвижи въпросите към ресорните органи и изразил увереност, че с общи усилия ще се разрешат по-голяма част от поставените въпроси. Депутатът от Разград поканил всички присъстващи да посетят Народното събрание като негови гости.

Срещата с жителите на Белинци е част от поредицата приемни, които народният представител организира с жителите на общините от областта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама