Албена поднася „Олимпийска закуска“ на своите гости

07:25, 21 авг 16 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Олимпийска закуска" ще бъде организирана днес от 10 часа в Албена. В неделния ден гостите на най-големия спортен ваканционен център в страната ни ще се срещнат с едни от големите имена в родния ни спорт, които в своята кариера са достигнали до отличията на най-големия спортен форум. Гостите на курорта ще имат възможността да „закусват" заедно с трима наши олимпийци, да си направят снимки с тях, докоснат до медалите и да научат интересни неща за участието им на олимпиадите.

В „Олимпийската закуска" ще се включат едни от големите ни имена в спорта Тервел Пулев - бронзов медалист по бокс от Лондон, и Евгения Раданова - с три медала - два сребърни и бронзов от игрите в Солт Лейк Сити и Торино в шорттрека. Тя е първият български спортист, участвал на зимни и летни олимпийски игри (в дисциплината колоездене на писта в Атина). Евгения Раданова е считана за една от най-великите спортистки на България. Доказва го със спечелването на 3 олимпийски медала от бели олимпиади, от които 2 от една, непостигано от български спортист досега.

Домакините от Албена са подготвили и още интересни изненади за самата спортна среща, като се очаква на нея да присъстват и други големи имена на българския спорт. Всички фенове на спорта са поканени да присъстват на олимпийската среща.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама