Над 2000 ефекта озариха залива на Каварна в уникално светлинно шоу

07:36, 21 авг 16 25 596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 2000 ефекта в продължение на близо осем минути озариха небето над залива на Каварна по време на „Огнена фиеста Чиракман 2016“. Уникалното светлинно шоу продължи близо осем минути.

Стотици присъстващи на феста имаха възможност да наблюдават едновременно изстрелване на ефекти във водата, във въздуха, на билото и на челото на нос Чиракман, както и на площадка. Те бяха синхронизирани, а цялото светлинно шоу бе на фона на музиката на Елица и Стунджи.



Броени минути след като небето над залива на Каварна бе озарено от луната, започна светлинното шоу, което включваше много богата гама от ефекти - големи божури, огнени хризантеми, падащи върби, японски вишни и всякакви други ефекти от репертоара на пиротехниците, които уважават себе си.

Момчил Кръстев – управител на парти център „Вега” – фирмата, на която бе гласувано доверие да направи едно по-различно пирохетническо шоу, сподели, че се е работило на повече от една зона. Имаше ефекти на сцената, на плажа, където имаше три позиции, по склона, на билото на нос Чиракман, както и до чешмичката с минерална вода.



„Показахме нещо по-различно от стандартната заря, нещо с нова идея, нова визия. Целта бе да се покаже нещо ново и различно”, сподели Кръстев. И допълни, че за следващите години може да се мисли за пиро-музикално шоу от ново ниво.

Многобройните граждани и гости на Каварна имаха  възможност да наблюдават шоуто от малката буна, където бе издигната сцена  с видео екрани. За доброто настроение се погрижиха Deep Zone Project с Нелина, както и DJ ROSSKO.

След светлинното шоу на сцената излязоха танцьори, сред които и Метин Енимехмедов – победител от танцов реалити- формат. Те се превъплатиха в героите от Междузвездни войни.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама