Джет състезание вдига адреналина в Приморско

08:45, 21 авг 16 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Джет състезание ще вдигне адреналина на жителите и гостите на Приморско днес. Стартът на втория кръг от Републиканското първенство ще бъде даден от 10:00 часа на плаж „Перла“.

Състезатели от цялата страна ще си дадат среща на красивия приморски плаж, за да премерят сили в елитното състезание. Те ще покажат умения в отделни категории, за мъже, жени и деца. Най-малките участници ще демонстрират способностите си и на своята машина в категория прав джет (jet ski) и седнал джет (runabout). Дамите пък ще имат възможността да се състезават и с двата вида джетове (прав и седнал) в отворен клас. До 110 к.с., до 180 к.с. и над 180 к.с седнал джет и прав джет е категорията, в която ще се надпреварват мъжете.

Водещ отново ще е най-атрактивният български актьор Атанас Михайлов. Финалистката от Евровизия Поли Генова пък ще се погрижи за доброто настроение на всички, който изберат да станат част от JET SKI COMPETITION 2016. Преди изпълнителката на летния хит „Дай ми любовта“ като подгряваща група ще се включат и момичетата от „ЛаТиДа“.

Всички желаещи да участват в надпреварата могат да се запишат на тел. 0887 722 633 или на място в деня на състезанието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама