Елица Янкова след бронза в Рио: Обичам да се боря

10:06, 21 авг 16 / Спорт 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Обичам да се боря. Мразя всякаква друга тренировка. Обичам само борбата“. Това каза олимпийската ни бронзова медалистка в турнира по борба в категория до 48 кг Елица Янкова в сутрешния блок на „Нова“. Тя допълни, че когато излезе на тепиха се съревновава срещу съперника си с много любов.

„Животът се обърна вече на 180 градуса. Щастлива съм“, заяви Янкова. И призна, че все още не осъзнава какво е постигнала на 21-годишна възраст. По нейните думи още дълго време няма да може да овладее емоциите от успеха на Игрите в Рио.

Елица Янкова отива на Олимпийските игри в Бразилия, за да се бори за удоволствие. 21-годишната състезателка е доволна, че е стигнала до Рио и спокойна се е отдала на борбата за медала.

Първите думи, които чува от треньора си Петър Касабов, след като побеждава аржентинката Патрисия Алехандра Бермудес, са: „Ще те смачакам. Най-накрая го вземехме този медал!“.

Въпреки спокойствието, което отразява чрез играта си, Янкова подчерта, че спортът не е никак лек и е съпроводен от много контузии и травми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама