Деца пострадаха при катастрофа на магистрала "Тракия"

13:40, 21 авг 16 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деца на 12 и 16 години пострадаха при катастрофа на автомагистрала "Тракия". Инцидентът станал около 15 часа в събота на 194-ти километър на аутобана, в района на Стара Загора, информираха от полицията. В посока запад, се е движил автомобил "Хонда Сивик", собственост и управляван от 40 годишна пловдивчанка. Изведнъж жената загубила контрол над автомобила, влетял вдясното платно по посока на движението, преминал през отводнителен канал и скат и се преобърнал по таван на пътното платно в аварийната лента. При катастрофата 40-годишната шофьорка е получила разкъсно-контузна рана на ляво коляно. Обслужена е амбулаторно и е освободена, без опасност за живота.

Возещата се на предна дясна седалка жена на 43 г. е получила фрактура на дясна ръка и е оставена за лечение в Университетска болница в Стара Загора, без опасност за живота. Возещото се на задна седалка момче на 12 години е получило сътресение на мозъка и е оставено за наблюдение в болницата в Стара Загора, без опасност за живота, а возещото се също на задната седалка момиче на 16 години е получило охлузни рани по долните крайници – обслужено е амбулаторно и е освободено. Ползвани са обезопасителни колани.

Водачката на автомобила е тествана за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен, уточниха от полицията. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама